Vi skapar unika containerbyggnader med hållbarhet i fokus.

container solpanel attefallshus

Flexibilitet

En bastu eller ett gästhus som har havsutsikt på sommaren och vita fjäll på vintern är en möjlighet med våra containerbyggnader. Eller så kanske ni bara vill flytta byggnaden till en annan plats på er tomt. Ert behov av byggnaden kan förändras i framtiden och då är det inga problem att lasta den på trailer och sälja den. Oavsett hur ert behov ser ut i framtiden för er container så finns en flexibilitet inbyggd som man normalt inte får med vanliga byggnader.

Kortare byggprocesser

Det vi menar med kortare byggprocess är egentligen att ni slipper se er tomt förvandlas till en byggarbetsplats. När containern levereras så är den i stort sett klar för att användas om ni inte önskar specifika anpassningar på plats. Oavsett så blir byggtiden på plats väldigt mycket kortare än vid ett traditionellt bygge.

Container recycle

Vi på Shipyardliving ser inte containrar som en låda att frakta saker i utan som en möjlighet att skapa byggnader för alla behov. Alltför många containrar står oanvända på uppställningsplatser runt om i världen så varför inte använda dessa och spara lite på världens resurser om man kan. Att de sedan ofta blir helt unika, annorlunda och går att anpassa till det mesta till en lägre kostnad jämfört med traditionella byggmetoder är ju en trevlig bieffekt.

Livslängd

Containrar är i grunden byggda för slitsamt liv och anpassade för att användas länge. Att använda containrar som stomme till ert projekt ger er en byggnad med lång livslängd och minimalt underhållsbehov.