Attefallshus 30 kvm, 2×20 fots containrar.

Ta kontakt för offert

Kontakta oss

Storlek

Attefallshus får vara 30 kvm och högsta höjd från mark till taknock är 4 m, vilket passar perfekt för våra 20 fots containrar som vi bygger här på Shipyardliving. Två 20 fots containrar tillsammans ger er 30 kvm och möjligheten till en härlig takterrass. Inget bygglov behövs för ert Attefallshus men det ska göras en anmälan till byggnadsnämnden och man ska ha ett startbesked innan man kan få sitt Attefallshus på tomten.

Custom made

Som rubriken antyder, vi bygger och anpassar efter er design och ert behov. Allt från utvändig kulör till interiör och materialval. Vi ser till att allt flyter på från beställning till färdig byggnad. Vi kan även erbjuda er en isolerad och tät stomme om ni önskar bygga klart ert Attefallshus själva.

Pris

Vi på Shipyardliving bygger om containrar efter våra kunders önskemål vilket innebär att vi inte har några färdiga standardbyggnader i vårt sortiment utan allt byggs efter beställning. En isolerad container på 30 kvm med kök och badrum.

Kvalité

Vi erbjuder både begagnade och nya containrar där vi noga valt ut leverantörer som erbjuder bra kvalitet och har ett miljötänk i sin produktion. Att använda containrar till som stomme till ert Attefallshus ger en mycket hållbar och näst intill underhållsfri byggnad och ni slipper även se er tomt förvandlas till byggarbetsplats medan ni väntar på ert nya Attefallshus.