15 kvm som kan användas som gästhus, förvaring och kontor.

Eller till just det du behöver!

Ta kontakt för offert

Kontakta oss

Storlek

Friggebodar får vara 15 kvm och högsta höjd från mark till taknock är 3 m, vilket passar perfekt för våra 20 fots containrar som vi bygger här på Shipyardliving.

Custom made

Som rubriken antyder, vi bygger och anpassar efter er design och ert behov. Allt från utvändig kulör till interiör och materialval. Vi ser till att allt flyter på från beställning till färdig byggnad. Vi kan även erbjuda dig som kund en isolerad och tät stomme om ni önskar bygga och anpassa er Friggebod själva.

Pris

Vi på Shipyardliving bygger om containrar efter våra kunders önskemål vilket innebär att vi inte har några färdiga standardbyggnader i vårt sortiment utan allt byggs efter beställning.

Kvalitet

Vi erbjuder både begagnade och nya containrar där vi noga valt ut leverantörer som erbjuder bra kvalitet och har ett miljötänk i sin produktion. Att använda en container som stomme till er Friggebod ger en mycket hållbar och näst intill underhållsfri byggnad och ni slipper även se er tomt förvandlas till byggarbetsplats medan ni väntar på er nya Friggebod.