Låt oss bygga din Bastucontainer!

Ta kontakt för offert

Kontakta oss

Storlek

Vi på Shipyardliving vill ge alla en möjlighet att få sin egen bastu på tomten och erbjuder bastucontainrar från 3.5 kvm. De flesta kunder önskar en bastu med tillhörande relaxdel så våra 16 fots (12 kvm) eller våra 20 fots (15 kvm) containrar är storsäljarna. Oavsett ert behov så har vi en container som passar.

Custom made

Som rubriken antyder, vi bygger och anpassar efter er design och ert behov. Allt från utvändig kulör till interiör och materialval. Vi ser till att allt flyter på från beställning till färdig byggnad. Vi kan även erbjuda er en isolerad och tät stomme om ni önskar bygga klart er bastu själva.

Pris

Våra 10 fots containrar är ett populärt val om man vill bygga en bastu utan relaxdel, ca 6,5 kvm invändigt mått före anpassning. Lackad i den kulör ni önskar, isolerad och tät samt klar för att montera ytskikt kostar från 150.000 kr. Det som avgör slutpriset på er bastu är materialval som panel, golv och lavar samt ert val av belysning, kamin, fönster och dörr. Vi sammanställer alltid en tydlig offert efter vi pratat ihop oss kring alla delar av bygget och era önskemål.

Kvalitet

Vi erbjuder både begagnade och nya containrar där vi noga valt ut leverantörer som erbjuder bra kvalitet och har ett miljötänk i sin produktion. Att använda en container till er bastu ger en mycket hållbar och näst intill underhållsfri byggnad och ni slipper även se er tomt förvandlas till byggarbetsplats medan ni väntar på er nya bastu.